4mijl

In 2018 organiseert AV Horror weer een clinic voor de 4 mijl van Sneek op zondag 27 mei 2018 en de Starteiland Run op zaterdag 23 juni 2018. We starten vanaf nul. Dat wil zeggen we beginnen met lopers die geen of weinig hardloopervaring hebben. We geven de lopers een goede basis mee met zowel theorie- als praktijkoefeningen.

We willen de hardlopers graag het plezier van de loopsport meegeven die wat ons betreft niet stopt na het volbrengen van de 4 mijl. Laat het een stimulans zijn om je leven meer inhoud te gaan geven.

Hardlopen kan er ook toe bijdragen dat de mens (de hardloper) mentale kracht opbouwt. Hardlopen is een toegankelijke sport. Je kleedt je om en kunt meteen beginnen. Je kunt het gemakkelijk inpassen aan je dagelijks (drukke) leven.

De trainingen worden gegeven door Ronald de Lange en Theo Huitinga. De trainingen bestaan uit intervaltrainingen op woensdagavond van 18.30 tot 19.30 door Ronald de Lange en duurlopen op de zaterdagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur door Theo Huitinga. 

Een aantal lopers krijgt in het begin te maken met kleine pijntjes. Voor de motivatie is dit vervelend. Echter door wat aanpassingen en een goede begeleiding zijn de pijntjes ook weer snel verdwenen. Wij geven de lopers in dat geval een alternatief om aan hun conditie te gaan werken.

De lopers moeten hun lichaam de tijd geven dat te gaan doen wat de geest graag wil. Vergelijk het met het omspitten van je tuin.  Wanneer je dit vol overgave doet dan weet je de volgende dag precies waar al je spieren zitten. Spierpijn kunnen wij niet voorkomen maar wij doen er alles aan om het tot een minimum te beperken.

Wij heten jullie van harte welkom,

Ronald de Lange en Theo Huitinga

Inschrijven voor de clinic kan via de volgende link: https://inschrijven.nl/formulier?id=2018062323509&ag=j&tl=nl.

Veel succes!

Info:

Theo Huitinga
Theo.huitinga@home.nl