De 4 Mijl van Sneek (Afgelast)

De 4 Mijl van Sneek is een hardloopwedstrijd over 4 Engelse mijl door de historische binnenstad van Sneek, waarbij je twee keer door de Waterpoort loopt. Het parcours is zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis, met een verenigings-of scholen team of met een business team. De kinderen kunnen meedoen aan de superleuke, sportieve Rabo kidsrun waarbij alle kinderen winnaars zijn.

HARDLOPEN IS GEZOND EN DE 4 MIJL VAN SNEEK IS EEN FEEST

Het aantal hardlopers groeit. Logisch, want steeds meer mensen willen gezond leven en voldoende bewegen. Hardlopen is een sport die je relatief gemakkelijk uit kunt voeren. Hardlopen is goed voor je conditie en voor je geest: veel mensen genieten van die frisse wind door de haren. Meedoen aan de 4 Mijl van Sneek is een feest. Daar zorgt de organisatie GrootSneek en het publiek wel voor. Alleen dankzij de steun van onze sportieve partners, atletiekvereniging AV Horror, Gemeente Súdwest-Fryslân, Stichting Uit in Sneek, vele sponsoren en de inzet van meer dan honderd vrijwilligers kan dit fantastische evenement dit jaar voor de zesde keer plaats vinden.

Meer info? Klik op onderstaande knop…

Naar website 4 mijl van Sneek

PROGRAMMA 

THEATER SNEEK
11:00 uur
– theater geopend voor afhalen startnummers en loopshirts
– na-inschrijving geopend voor kids en volwassenen
12:45 uur – warming-up voor de Rabo kidsrun (5 t/m 7 jaar, 8 t/m 10 jaar en 11 t/m 12 jaar) verzamelpunt voor het theater

MARKTSTRAAT
13:30 uur – Start Rabo Kidsrun 5 t/m 7 jaar
13:45 uur – Start Rabo Kidsrun 8 t/m 10 jaar
14:00 uur – Start Rabo Kidsrun 11 t/m 12 jaar
14:30 uur – Prijsuitreiking Rabo Kidsrun
15:00 uur – Start 4 Mijl van Sneek
16:00 uur – Prijsuitreiking 4 Mijl van Sneek

Kijk op de website van de 4 mijl van Sneek

Kijk op de website van de 4 mijl van Sneek