Fit en Frij rin Heeg

Zaterdag 18 april 2020 wordt het Watersportseizoen in Heeg feestelijk geopend, voorafgegaan door de derde Fit en Frij Rin! Hét evenement voor de hele familie!! Dit jaar hebben we een extra speciale prijs.. “Freark’s Topperke”… voor de uitblinker van de dag.. en dit gaat NIET om de snelste tijd…

Het prachtige variërende parcours van deze hardloopwedstrijd, zijn uitgezet rond het waterrijke gebied van Heeg. De jeugd gaat om 10.30 van start. Voor hen zijn twee verschillende afstanden uitgezet, 1/2 mijl en 1 mijl. De lopers van de langste afstand starten om 11 uur en lopen 10 mijl (16,1 km). Er wordt ook een route uitgezet van 4 mijl (6,4 km) en gaat aansluitend van start. Dit parcours wordt muzikaal begeleid door diverse muzikanten o.a. de Pudelukers uit Heeg. De start en finish is midden in het centrum van Heeg, bij Restaurant de Watersport, vlak voor de brug.

Registratie en publicatie van je officiële eindtijd wordt verzorgd door onze partners van atletiekvereniging www.avhorror.nl. Na het passeren van de eindstreep, stap je zo het feestgedruis van de opening van het watersportseizoen in. De vele dweilorkesten en marktkramen, maar ook ‘het preuvenement’ maken het erg feestelijk. Ook de Coop en de horecaondernemers van Heeg zorgen bij de finish goed voor alle lopers.

Datum: Zaterdag 20 april 2019

Inschrijven: Vanaf  9.30 bij De Watersport Heeg De Skatting 44, 8621 BW Heeg

Parkeren: volg de “P -borden” richting Gouden Bodem

Kosten:

Kids Run: Start 10.30 van de 1/2 mijl en 1 mijl € 3,-

4 en 10 mijl: Start 11.00 € 5,-

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Coop supermarkt, De Watersport.

Onze sponsors:

BijFolkert Sneek, Ondernemersvereniging Heeg, AV Horror Sneek, Newspeed Sneek, Veenema olie Sneek, Sytsma Antiek & Woonaccessoires Sneek, Visser Yachtdesign Heeg.

Meer info: www.fitenfrij.nl