Ik ben Simone de Best. Vanaf mei 2012 ondersteun ik Johan bij de trainingen op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 19.45 uur. Vanaf half september ondersteun ik ook Miriam bij het nieuwe uur voor de pupillen op dinsdag vanaf 18.00 uur.

Ik woon in Sneek, getrouwd met Bas en twee kinderen. Roan, 2 jaar (2010) dus nog volop alles aan het leren, Romée, 7 jaar (2004) die zelf ook atletiek beoefent en het heel erg leuk vindt.
Zelf heb ik geen atletiek gedaan. Ik was een erg fanatiek turnster. Ik begon op mijn 8e met turnen en al na een week mocht ik meedoen bij de selectie. Vanaf dat moment was ik verslaafd. Toen ik 11 was ben ik gaan turnen bij de Hazenkamp in Nijmegen. In die tijd had Nijmegen, naast Papendal, een prachtige turnhal met een schuimbak om moeilijke dingen te leren. Het was een super tijd. Ik ben naar België, Engeland en Duitsland geweest voor wedstrijden en heb daar altijd veel plezier aan beleefd. Toen ik ouder was ging ik ook helpen met het geven van turntraining. Ook dat vond ik erg leuk. Mijn lievelingsonderdeel was de vloer. Met stoere muziek en eindigend met pistool schoten had ik altijd veel plezier.

Eenmaal ouder geworden ging ik hardlopen voor mijn conditie. Toen kwam ik bij AV Horror terecht. Ondertussen zaten mijn halfzusje en halfbroertjes op atletiek en kwam ik daarmee in aanraking. Uiteindelijk begon Romée ook in april 2011 en zodoende stond ik vaak op de baan. Ik leer nu iedere training van alles over de techniek van alle onderdelen en vind dat erg leuk. Ik heb heel veel plezier aan het geven van de training. En ook de gezelligheid met iedereen die meedoet bij atletiek is prachtig. Er is veel enthousiasme op de baan bij de jeugd!

Dus…….

Groetjes

Simone