Geboren 3 september 1962 in Sneek

Ik ben al jaren gelukkig getrouwd met  Irma (bij velen bekend van de inschrijvingen) en wij hebben twee kinderen, Esther 25 jaar en Erwin 23 jaar.

Ik ben werkzaam als afdelingschef van de diepdrukafdeling bij AR Carton Sneek.
AR Carton maakt deel uit van de AR Carton groep, het is één van de toonaangevende verpakkingsbedrijven in Europa. AR Carton is jong en dynamisch bedrijf , volop aan het innoveren en een plek waar de mensen kansen krijgen zich te ontplooien. De mensen van AR Carton maken het verschil. Wij maken multipacks, denk hierbij aan de 6-pack en 12-pack verpakkingen voor de bier- en frisdrankindustrie. Heineken en Grolsch maken deel uit van ons klantenbestand.

Sport
Ik heb mijn gehele leven aan sport gedaan. Waterpolo, judo en gewichtheffen (1x  Nederlands kampioen en 1x tweede) heb ik  vrij intensief gedaan. Volleybal, badminton en boksen op een lager niveau. Ik ben een groot liefhebber van bijna alle sporten. Ik bezoek al jaren de thuiswedstrijden van SC Heerenveen.

Hardlopen
Via Caesartherapie van Margriet Brattinga ben ik met hardlopen begonnen. Erwin, mijn zoon, had last van groeistuipen. Zij adviseerde om  aan een duursport te gaan doen.  Vrijwel gelijktijdig organiseerde AV Horror  een loopclinic.
Tineke Bootsma en Erwin maken nog steeds deel uit van deze zaterdagmorgengroep.
Na een aantal jaar als recreatief loper ben ik samen met een aantal clubgenoten begonnen met de trainersopleiding. Vanaf januari 2008 train ik de zaterdagmorgen recreantengroep. Hier is halverwege 2010, als opvolger van  Cees Clement, de recreantengroep van de woensdagavond bij gekomen.

Motivatie
Net als op mijn werk vind ik leuk met mensen om te gaan. Vanuit de eigen verantwoordelijk mensen verder helpen. Voor de één is de wekelijkse training ontspanning, de ander wil zijn eigen prestatie verbeteren en een derde wil gewoon het onderhoud van zijn eigen lichaam op peil houden. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om aan sport te doen. Ik probeer dat op een leuke manier over te brengen waarbij inspanning en ontspanning hand in hand gaan.

In 2012 ben ik als sportmasseur geslaagd. Sportmassage zie ik als een verlengstuk van het trainerschap.