skip to Main Content
Bestuurslid Gielt Algra Overleden

Bestuurslid Gielt Algra overleden

Op woensdag 8 maart is op 51 jarige leeftijd, na een strijd die hij niet kon winnen, ons gewaardeerde lid en bestuurslid Gielt Algra overleden.

Gielt was actief als hardlopend atleet bij de loopgroepen van onze club. Zijn enthousiasme tijdens de training en de vele wedstrijden waar hij aan mee deed zullen velen mee dragen in de mooie herinneringen aan hem.

Hij was een betrokken vader die altijd langs de baan of weg stond om de verrichtingen van zoon Corneel, die jeugdlid is van onze club, te volgen en hem aan te moedigen.

Vanuit deze betrokkenheid was hij de laatste jaren tevens actief als bestuurslid van onze club en behartigde hij de jeugdzaken. Hij had een frisse kijk op onze vereniging en wist duidelijk te vertellen waar het goed ging en waar verbeteringen mogelijk waren. Zelf bereid om daar het nodige werk voor te verzetten.

Hij was trots op onze prachtige vereniging en op de mensen waar hij deel van uit mocht maken. We zullen zijn bevlogenheid en de betrokkenheid enorm missen.

Bestuur en leden van onze vereniging wensen zijn vrouw Eline en de kinderen Corneel, Ariane en Elenore heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Het afscheid heeft plaatsgevonden op donderdag 16 maart

Back To Top