skip to Main Content

Lopen in Sneek

Lopen in Sneek is een initiatief van de atletiekvereniging Horror. Een club met een kleine 500 leden die met recht een bloeiende vereniging mag worden genoemd. Een club midden in de gemeente Súdwest Fryslân die staat voor een breed aanbod van de atletieksport. Naast de techniektrainingen op de baan kent de club vele loopgroepen die door deskundige trainers worden begeleid. Horror heeft dan ook door de jaren heen vele goede atleten voortgebracht. Atleten die behoorden (en behoren) tot de nationale top en daar aansprekende resultaten hebben behaald.

Daarnaast telt er voor Horror ook een andere benadering; het aanbieden van de loopsport op recreatief niveau met altijd hoog in het vaandel, het beleven van veel sportplezier! Dat dit betekent dat een ieder zich ontwikkelt op zijn of haar niveau is hierbij uitgangspunt.

Daarom ook vindt de AV Horror dat het organiseren van de, op deze site te vinden, wedstrijden past bij onze cultuur. De sfeer en de laagdrempeligheid moeten zorgen voor de mooie uitstraling die onze lopen en de vereniging ons inziens hebben…

Aankomende evenementen

05 april

Ronde van Súdwest Fryslân (Afgelast)

18 april

FIT & FRIJ Rin 2020 – afgelast

03 mei

De 4 mijl van Sneek (Afgelast)

09 mei

De Hindeloop Hindelopen

29 augustus

Sneek Bolsward Sneek (Afgelast)

06 september

De Slach om Reahus (Afgelast)

09 september

Schuttersveldloop

25 oktober

Eerste winterloop (Afgelast)

06 december

Cees Clement Cross

06 december

Winterloop december

03 januari

Winterloop januari

07 februari

Winterloop februari

19 juni

Mar-athon rond Sneek en meer

Back To Top