skip to Main Content

Lopen in Sneek

Lopen in Sneek is een initiatief van de atletiekvereniging Horror. Een club met een kleine 500 leden die met recht een bloeiende vereniging mag worden genoemd. Een club midden in de gemeente Súdwest Fryslân die staat voor een breed aanbod van de atletieksport. Naast de techniektrainingen op de baan kent de club vele loopgroepen die door deskundige trainers worden begeleid. Horror heeft dan ook door de jaren heen vele goede atleten voortgebracht. Atleten die behoorden (en behoren) tot de nationale top en daar aansprekende resultaten hebben behaald.

Daarnaast telt er voor Horror ook een andere benadering; het aanbieden van de loopsport op recreatief niveau met altijd hoog in het vaandel, het beleven van veel sportplezier! Dat dit betekent dat een ieder zich ontwikkelt op zijn of haar niveau is hierbij uitgangspunt.

Daarom ook vindt de AV Horror dat het organiseren van de, op deze site te vinden, wedstrijden past bij onze cultuur. De sfeer en de laagdrempeligheid moeten zorgen voor de mooie uitstraling die onze lopen en de vereniging ons inziens hebben…

Aankomende evenementen

05 maart

Vierde GPI winterloop (Let op; 5 maart 2023!)

02 april

Ronde van Súdwest Fryslân

27 augustus

Sneek Bolsward Sneek (Deze datum staat niet vast; we zoeken naar een nieuwe vorm.)

03 september

De Slach om Reahus

06 september

Schuttersveldloop 2022

03 december

Eerste GPI winterloop

10 december

Cees Clement Trail

07 januari

Tweede GPI Winterloop

04 februari

Derde GPI winterloop

Back To Top