Normaal gezien worden de winterlopen elke eerste zondag van de maand in de winter georganiseerd. Behalve in november; dan wordt de winterloop op de laatste zondag in oktober gehouden. (Dit in verband met de Berenloop op Terschelling.) Helaas hebben we moeten besluiten om de eerste winterloop af te lassen. Dat hadden we natuurlijk graag anders gezien maar de regels zijn nu eenmaal zo dat het organiseren van evenementen lastig is. We kunnen en willen niet instaan voor de gezondheid van alle deelnemers en toeschouwers behorend bij de winterloop. Dat is simpelweg niet te doen.  Met de gemeente hebben we overleg gehad en besloten dat we steeds weer bij elke winterloop gaan kijken of het mogelijk is de loop te organiseren. Hou de site dus goed in de gaten.

Met een afstand van 8,9 kilometer is de winterloop bij uitstek geschikt voor een heerlijke (korte) duurloop of een voorbereiding op een ander loopevenement. Ook is de winterloop geschikt voor de beginnende loper die in de maanden daarvoor bijvoorbeeld opgebouwd heeft tot 10 kilometer te kunnen hardlopen.

Er is dit jaar gekozen voor inschrijven per winterloop. Er kan dus niet meer voor vier keer worden ingeschreven. Zodra we weten wanneer we de loop gaan organiseren plaatsen we de inschrijf-link op deze pagina.

Data:
25 oktober 2020 (Afgelast) 6 december 2020 3 januari 2021 7 februari 2021

Afstanden, start en finish:
Prestatielopen: 8,9 km (11.00u) en jeugdloop 1,3 km / 2,6 km (10.30u).
Startpunt en finish: Atletiekbaan van AV Horror te Sneek, Thomas Zandstrastraat 2, 8602 CW te Sneek.

Parkeren
Parkeren deelnemers op parkeerplaats van het Sportpark Schuttersveld aan de Thomas Zandstrastraat 2 te Sneek.

Kleed- en douchegelegenheid
Graag thuis kleden en douchen. Dit i.v.m. de geldende regels ter voorkoming van corona-besmetting.

Algemeen
U loopt voor eigen risico.
Begeleiding op het parcours is toegestaan, mits veilig toegepast voor andere lopers.

Inlichtingen
06-40274994, wwc@avhorror.nl

Na elke winterloop z.s.m. te vinden op uitslagen.nl