skip to Main Content
RUN-BIKE-FUN 2023

RUN-BIKE-FUN 2023

De leukste team-estafette van Friesland! En jullie zijn daar natuurlijk bij!

Na de 0-editie in 2019 starten we nu met de eerste Run-Bike-Fun.

Wat houdt deze fun-wedstrijd voor jullie in? Dat leggen we graag aan je uit…

We gaan van start om 10.00 uur ’s ochtends. Je kunt starten in teams van minimaal 2 en maximaal 4 personen. Als team is er altijd één die aan het hardlopen is. De andere leden van het team rijden mee op de fiets. Eén fietser draagt het hesje met daarop het startnummer. Deze fietser zorgt ook voor het op de juiste manier volgen van de route en houdt zich bezig met de veiligheid van het team. (Dit mag wel steeds iemand anders zijn.)

Er kan gekozen worden uit drie afstanden te weten: 21, 35,6 en 47,6 kilometer.

Onderweg zijn er verschillende “fun-posten” waar je verschillende versnaperingen kunt nuttigen en waar jullie stempelkaart wordt afgestempeld. Het parcours leidt je door het prachtige landschap van de Súdwesthoek; dorpjes, weide en prachtige paadjes langs de vele wateren in Friesland. Daarnaast kom je langs een aantal steden behorend bij de Friese Elfstedentocht.

Er mag onderweg zo vaak gewisseld worden als je wilt. Dit bepaal je zelf met je teamgenoten. Zo kun je voldoen aan ieders behoefte; de één loopt graag wat langer dan de ander.

Bij terugkeer op het sportpark wordt de fiets neergezet in een speciale zone en loopt het voltallige team nog één ronde op het sportpark. Er wordt gezorgd voor een heuse uitslag die te vinden is op uitslagen.nl

Na afloop is er gelegenheid tot het bakken van een hamburger en staat er voor iedereen een heerlijk drankje naar keus klaar.

Back To Top