skip to Main Content
Update: RUN-BIKE-FUN; Doen We Nog Eens!

Update: RUN-BIKE-FUN; doen we nog eens!

Update: Extra verslag van Annie Zijlstra.

Wat was het geslaagd! Lopen in teams over 21 of 37 kilometer. In totaal deden 28 teams mee aan deze eerste editie waarbij naast de kilometers 2 tot 4 stempelposten werden aangedaan. Posten met versnaperingen, geen sponzen of water maar wraps, worst, zuivelhapjes, snoepjes en zelfs prosecco. Na afloop was er voor iedereen een hamburger en stond er een consumptie klaar. Het weer maar zeker ook de positieve instelling van iedereen zorgden voor een prachtige sportieve ochtend en middag!
Deze houden we erin met, wie weet, volgend jaar nog meer teams!
Ondanks dat het bij de Run-Bike-Fun niet om de tijd ging maar om de FUN toch nog voor de volledigheid de uitslagen.


Extra  verslag  van Annie Zijlstra:

Een nieuw evenement van AV Horror geïnspireerd door de loop/fiets/proef/marathon in Drenthe. Wat ze daar kunnen kan hier ook dacht AV Horror.  En wat pakte de eerste editie goed uit! Ook nog eens super loop/fiets weer erbij.
Je kon je inschrijven voor 3 afstanden, 21 km, 37 en  47km. Voor de langste afstand hadden zich maar 2 teams ingeschreven, dus die afstand verviel. Totaal waren er 28 teams van 2,3 of 4 personen. Je mocht een teamnaam bedenken. De mooiste/ gekke creaties kwamen voorbij van:


* “ wat binne  we mooi fuort”
* “heidenskipsterhokkelingen”
* “spoorloos”
* “ouwe meuk” die deden hun naam ook echt eer aan, die kregen namelijk een klapband!
* “ de labiele eenheid”
* “golden girls” het was allemaal glitters en goud en na 37 km zagen ze er nog uit om door een ringetje te halen.


Zo kan ik nog wel even doorgaan… Het zag er prachtig uit en het enthousiasme straalde van iedereen af.


Het zag er allemaal prachtig uit en het enthousiasme straalde van iedereen af.
Paul Clement, onze speaker, deed nog een woordje en daar viel het startschot.
Je mocht zo vaak wisselen als je wilde als er maar iemand van de groep aan het hardlopen was. Wat is dit ontspannen lopen, de tijd werd wel geregistreerd maar daar was niemand mee bezig. Je zou altijd dit soort loopjes willen of niet soms!
Onderweg waren de posten nu niet voorzien van water, sportdrank, bananen, sinaasappels etc maar van fruitspiesjes, wraps, pannenkoeken, kwarkjes om je vingers bij af te likken. Heerlijk! De laatste post, zo’n vijf kilometer voor de finish was zelfs voorzien van prosecco en borrelhapjes! De stemming zat er al goed in, maar toen gingen alle remmen los haha!
Aangekomen bij het schuttersveld, moest je met je groepje 1 keer het gebouw om lopen en dan kon je gezamenlijk finishen. Daarna werd er in een ommezien een heerlijke (vega) hamburger voor je gebakken! Een drankje bij de bar halen en de nazit kon beginnen.

Er werd nog lang nagetafeld!

Via deze weg bedank ik de organisatie en de vele vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk de deelnemers die ontzettend enthousiast waren. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en in mijn ogen is het genoeg om 2 afstanden te hebben. Één kortere en één langere.
Kortom het was een fantastische zondag met en bij AV horror. De FUN stond vandaag voorop.

Met sportieve groet,
Annie

Back To Top