skip to Main Content
Winterloop (5 December) Gaat Vooralsnog Door; Cees Clement Cross Afgelast…

Winterloop (5 december) gaat vooralsnog door; Cees Clement cross afgelast…

Vele lopen in onze omgeving zijn afgelast maar in overleg met de gemeente kan de winterloop vooralsnog doorgaan. Voorwaarde is dat de loop plaats vindt op ons sportpark en niet “de weg uit gaat”. Het is dan mogelijk de winterloop te organiseren zonder controle van het CTB.

Daarom heeft de wegwedstrijd-commissie een creatief parkoers uitgezet over ons prachtige sportpark “Schuttersveld” waarvoor vanaf nu ingeschreven kan worden. Natuurlijk zijn wij ons ervan bewust dat de huidige ontwikkelingen nog roet in het eten kunnen gooien; houdt daarom onze website in de gaten.

Schrijf je nu in via deze link…

De winterloop heeft helaas deze keer geen jeugdloop. Dit i.v.m. het verbod voor toeschouwers.

Deelnemers dienen in sportkleding op het sportpark te komen en kunnen helaas geen gebruik maken van de kantine en de kleedkamers. Ook het toiletgebouw is gesloten.

Deelnemers dienen zich daarnaast te houden aan de geldende corona-maatregelen.

Nadat je hebt ingeschreven kun je het startnummer afhalen vanaf half 10 op het sportpark nabij het clubgebouw.

Start: 11.00 uur

Kosten 5,- (wordt pas geïnd bij doorgang van de winterloop) Graag vooraf inschrijven via bovenstaande link. (We willen graag zien dat iedereen zich van te voren aan meldt. Er is beperkte na-inschrijving (6,- contant betalen). Zie ook informatie in inschrijfformulier.

Cees Clement Cross afgelast.

Gezien de huidige corona-maatregelen hebben we de Cees Clement Cross moeten afgelasten. Het verbod op toeschouwers en het moeten tonen van het CTB in van de Valk, onze overdekte accomodatie, hebben geleid tot deze beslissing. We hopen dat we de cross volgens jaar weer mogen organiseren.

Back To Top