skip to Main Content
Rennen Als Lopen Moeilijk Gaat? Framerunning Maakt Het Mogelijk!

Rennen als lopen moeilijk gaat? Framerunning maakt het mogelijk!

Afgelopen zondag 3 maart deden de framerunners voor het eerst mee aan de AVHorror winterloop. Ze vonden het wel een beetje spannend, maar bovenal hadden ze er ontzettend veel zin in! Bij de start was het aftellen van 10 naar nul en zodra het startschot was gelost legden de framerunners zo snel als ze konden het wedstrijdparcours af. Iedere framerunner heeft gestreden tot aan de finish. Bij de finishlijn kreeg iedere framerunner een daverend en welverdiend applaus! Super! Als trainers zijn we dan ook ontzettend trots op onze atleten. Sinds 28 mei 2022 is framerunning bij AVHorror mogelijk.

De framerunners trainen iedere zaterdagochtend bij AVHorror. In de zomerperiode trainen ze buiten op de atletiekbaan, in de winterperiode in de sporthal. Ze hebben inmiddels een aantal atletiek wedstrijden mee gedaan, de atleten zijn dan ook erg blij dat deze AVHorror winterloop is toegevoegd aan het wedstrijdprogramma. Deze winterloop was de eerste wedstrijd van dit jaar, op naar de volgende wedstrijden!

Heb jij moeite met lopen om welke reden dan ook of ken je iemand die moeite heeft met lopen en wel wil sporten? Wellicht is framerunning een geschikte sport!? Kom gerust eens langs of neem contact op voor meer informatie via uniekatletiek@avhorror.nl.

Sporten en bewegen is voor iedereen!

Back To Top