skip to Main Content
Ronde Van Súdwest Fryslân Op Zondag 14 April

Ronde van Súdwest Fryslân op zondag 14 april

Op zondag 14 april organiseert onze vereniging weer de Ronde van Súdwest Fryslân. Een loop die we al vele jaren met twee andere verenigingen organiseren te weten; RTC Rally en de IJsster. Dit jaar zal echter de fietstocht door Rally georganiseerd worden op zondag 7 april. De IJsster en AV Horror organiseren de skeelertocht en de loop op zondag 14 april 2024.

Voor de loop kan er gekozen worden voor 5, 12 en 21 km prestatieloop. Aanvang is 13.00 uur. Er wordt gestart en gefinisht op het sportpark Schuttersveld te Sneek.
Voorinschrijven via inschrijven.nl KLIK HIER; op de dag zelf is na-inschrijven mogelijk tot een half uur voor aanvang van de start.

We maken ook gebruik van elektronische tijdregistratie. Er zit een chip in je startnummer. Graag na de Ronde van Súdwest Fryslân je startnummer weer inleveren i.v.m. hergebruik.

Er worden tijdens de loop foto’s van de deelnemers gemaakt en de uitslagen worden op internet gepubliceerd. Door uw inschrijving geeft u toestemming voor deze publicaties. Digitaal inschrijven kost voor de 5 km €6 en voor de 12km en halve marathon €8. Na-inschrijven wordt voor elke afstand met €2 verhoogd.
Daarnaast geeft u met uw inschrijving aan dat u akkoord gaat met het meelopen op eigen risico.

Zijn er nog vragen? Mail ons; wwc@avhorror.nl

 

Back To Top