skip to Main Content
Inschrijven Voor De Derde Winterloop

Inschrijven voor de derde winterloop

De inschrijving voor de derde winterloop is weer geopend. Sta je nog niet ingeschreven, schrijf je dan nu in! Klik hier om naar inschrijven.nl te gaan

De Winterlopen staan bekend om het mooie rondje, de gezellige sfeer maar ook om de lekkere snert en chocolademelk na afloop!

De winterlopen worden elke eerste zondag van de maand in de winter georganiseerd. Met een afstand van 8,9 kilometer is de winterloop bij uitstek geschikt voor een heerlijke (korte) duurloop of een voorbereiding op een ander loopevenement. Ook is de winterloop geschikt voor de beginnende loper die in de maanden daarvoor bijvoorbeeld opgebouwd heeft tot 10 kilometer te kunnen hardlopen.

Voor de jeugd is er voorafgaand aan de 8.9 km een jeugdloop. Jeugd t/m 16 jaar kunnen zich inschrijven via dit inschrijfformulier. Deelname is gratis. Omdat we bezig zijn met het indelen van de verschillende leeftijdsgroepen volgens indeling atletiekunie is het van belang dat je je geboortedatum aangeeft. Voor de jeugd ligt er een winterloopshirt klaar! Let wel; op=op. (Aan het eind van de competitie wordt de einduitslag opgemaakt volgens de vooraf opgestelde regels.)
Jeugddeelnemers die inschrijven schrijven zich automatisch voor 4 keer in. (Steeds opnieuw inschrijven bij elke winterloop is bij de jeugd dus niet nodig!)

Je kunt inschrijven tot en met zaterdag 3 februari 12.00 uur.

Voor meer informatie kijk ook op lopen in Sneek.

Back To Top